Skip to content

Бизнис центар „КЛИК“ поблиску до вашиот бизнис

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јануари 1, 2016

Датум на реализација

декември 31, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

551700

Име на проектот:
„Бизнис центар „КЛИК“ поблиску до вашиот бизнис“

Партнери:
Финансирани од:
ГИЗ (LEIWW+)

Буџет на проектот во денари:
551.700,00

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram