Skip to content

Изградба на регионален Етно парк во с.Зрновци – Фаза I

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јуни 12, 2017

Датум на реализација

март 20, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2553319.40

Име на проектот:
„Изградба на регионален Етно парк во с.Зрновци – Фаза I“

Партнери:
Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа, Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
Реализиран (Да/Не): 
Во тек на реализација.

Галерија

Парнерски општини: Општина Зрновци
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram