Skip to content

Еко-етно парк Чешиново-Облешево

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

7.328696

Име на проектот:
„Еко-етно парк “Чешиново-Облешево“

Партнери:
Општина Чешиново-Облешево, Фармахем

Финансирани од:
SDC, Општина Чешиново-Облешево

Буџет на проектот во денари:
7.328.696,00 денари

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Чешиново-Облешево, Фармахем
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram