Skip to content

Поддршка на старт-ап бизниси за развој на еко-туризам и промоција на ИПР како туристичка дестинација

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 4, 2019

Датум на реализација

ноември 30, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

808190

Име на проектот:
Поддршка на старт-ап бизниси за развој на еко-туризам и промоција на ИПР како туристичка дестинација

Партнери:
Фармахем

Финансирани од:
Швајцарска агенција за развој и соработка (SDC)

Буџет на проектот во денари:
808.190,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram