Skip to content

Физибилити Студија со идејни решенија за изградба на мали акумулации во месноста Арамиска чешма

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1163350

Име на проектот:
Физибилити Студија со идејни решенија за изградба на мали акумулации во месноста Арамиска чешма

Партнер:
Кочани, Пробиштип

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
1.163.350,00

Реализиран (Да/Не):
Да

Преземи: Студија | Флаер

Галерија

Парнерски општини: Кочани, Пробиштип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram