Skip to content

Еко патека за поврзување на с. Лесново општина Пробиштип со с. Панталеј општина Кочани

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2193429

Име на проектот:
Еко патека за поврзување на с. Лесново општина Пробиштип со с. Панталеј општина Кочани

Партнер:
Пробиштип, Кочани

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
2.193.429,00

Реализиран (Да/Не):
Да

Галерија

Парнерски општини: Пробиштип, Кочани
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram