Skip to content

Физибилити студија за изградба на мини акумулација на река Косевичка

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2425000

Име на проектот:
Физибилити студија за изградба на мини акумулација на река Косевичка

Партнер:
Македонска каменица

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
2.425.000,00

Реализиран (Да/Не):
Да

Преземи: флаер | студија

Галерија

Парнерски општини: Македонска каменица
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram