Skip to content

Интегрирана туристичка понуда дож патеката на железната завеса

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2259705

Име на проектот:
Интегрирана туристичка понуда дож патеката на железната завеса

Партнер:
Берово, Пехчево, Делчево, Зрновци

Финансирани од:
ГИЗ-РЕД

Буџет на проектот во денари:
2.259.705,00

Реализиран (Да/Не):
Да

Преземи: флаери

Галерија

Парнерски општини: Берово, Пехчево, Делчево, Зрновци
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram