Skip to content

Поддржување на самовработување на жени и млади

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

184350

Име на проектот:
Поддржување на самовработување на жени и млади

Партнер:
Македонска Каменица

Финансирани од:
ГИЗ-РЕД

Буџет на проектот во денари:
184.350,00

Реализиран (Да/Не):
Да

Галерија

Парнерски општини: Македонска Каменица
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram