Skip to content

Истражувања и подготовка на досие за апликација на геопарк Лесново за членство во Глобалната мрежа на геопаркови при УНЕСКО

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јануари 23, 2021

Датум на реализација

август 30, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1690000

Име на проектот:
Истражувања и подготовка на досие за апликација на геопарк Лесново за членство во Глобалната мрежа на геопаркови при УНЕСКО

Партнери:
Фармахем, Универзитет „Гоце Делчев“, Општина Пробиштип, Општина Кратово

Финансирани од:
Швајцарска агенција за развој и соработка (SDC)

Буџет на проектот во денари:
1.690.000,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: Фармахем, Универзитет „Гоце Делчев“, Општина Пробиштип, Општина Кратово
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram