Skip to content

Реконструкција на културен дом „Тошо Арсов“ во општина Виница

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

февруари 19, 2021

Датум на реализација

август 30, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1540045700

Име на проектот:
Реконструкција на културен дом „Тошо Арсов“ во општина Виница

Партнери:
Општина Виница

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој, Општина Виница

Буџет на проектот во денари:
15.400.457,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Не

 

Галерија

Парнерски општини: Општина Виница
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram