Skip to content

Изградба на дел од ул. „1“ во Индустриска зона „Чуката“ Пехчево

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

март 22, 2019

Датум на реализација

октомври 31, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

3643498

Име на проектот:
„Изградба на дел од ул. „1“ во Индустриска зона „Чуката“ Пехчево“

Период на реализација:
2019

Партнери:
Општина Пехчево

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој, Општина Пехчево

Буџет на проектот во денари:
3.643.498,00 денари

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Пехчево
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram