Skip to content

Промотивен ден на регионот, Ден на градот 19 Декември-Св.Никола, општина Штип

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

300000

Име на проектот:
Промотивен ден на регионот, Ден на градот 19 Декември-Св.Никола, општина Штип

Партнер:
Штип

Финансирани од:
ГИЗ-РЕД

Буџет на проектот во денари:
300.000,00

Реализиран (Да/Не):
Да

Галерија

Парнерски општини: Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram