Skip to content

Изградба на локален пат врска со регионален пат Р 2431, викенд населба Вртешка, село Кепекчелија и село Калаузлија, општина Карбинци

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 13, 2019

Датум на реализација

август 15, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

14687119

Име на проектот:
Изградба на локален пат врска со регионален пат Р 2431, викенд населба Вртешка, село Кепекчелија и село Калаузлија, општина Карбинци

Партнери:
Општина Карбинци

Финансирани од:
АФПЗРР, Општина Карбинци

Буџет на проектот во денари:
14.687.119,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: Општина Карбинци
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram