Skip to content

Изградба на Регионален Етно парк во с. Зрновци – Фаза II

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 16, 2019

Датум на реализација

март 31, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

3648468

Име на проектот:
Изградба на Регионален Етно парк во с. Зрновци – Фаза II

Партнери:
Општина Зрновци

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој, Општина Зрновци

Буџет на проектот во денари:
3.648.468,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: Општина Зрновци
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram