Skip to content

Изградба на спомен обележје на местото на загинувањето на Никола Карев „Свиланово“

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

4785607

Име на проектот:
„Изградба на спомен обележје на местото на загинувањето на Никола Карев „Свиланово““

Партнери:
Општина Кочани и општина Чешиново-Облешево

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа, Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
4.785.607,00 денари

Реализиран (Да/Не): 
Да.

Галерија

Парнерски општини: Општина Кочани и општина Чешиново-Облешево
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram