Skip to content

Програма за зачувување на Природата во Македонија – II фаза

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

0

Име на проектот:
„Програма за зачувување на Природата во Македонија – II фаза“

Партнери:
Фармахем

Финансирани од:
SDC

Буџет на проектот во денари:
Реализиран (Да/Не): 
Во тек на реализација

Галерија

Парнерски општини: Фармахем
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram