Skip to content

Изработка на основен проект за регулација на дел од Кочанска река – Општина Кочани

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 4, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1030140

Име на проектот:
„Изработка на основен проект за регулација на дел од Кочанска река – Општина Кочани“

Партнери:
Општина Кочани, општина Чешиново – Облешево

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа, Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
1.030.140,00

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Кочани, општина Чешиново - Облешево
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram