Skip to content

Организација на меѓународен фолклорен фестивал ЧЕТЕРСЕ 2016

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 4, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

0

Име на проектот:
„Организација на меѓународен фолклорен фестивал ЧЕТЕРСЕ 2016“

Партнери:
Финансирани од:
Буџет на проектот во денари:
Реализиран (Да/Не): 

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram