Skip to content

Културен туризам, минатото во поддршка на идниот развој на регионот- БАРГАЛА фаза I (прва)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

6255370

Име на проектот:
Културен туризам, минатото во поддршка на идниот развој на регионот- БАРГАЛА фаза I (прва)

Партнер:
Карбинци, Штип

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
6.255.370,00

Реализиран (Да/Не):
Да

Преземи: флаер

Галерија

Парнерски општини: Карбинци, Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram