Skip to content

Студија за формирање на регионален репро центар во подршка на сточарството

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

733450

Име на проектот:
Студија за формирање на регионален репро центар во подршка на сточарството

Партнер:
Чешиново-Облешево

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
733.450,00

Реализиран (Да/Не):
Да

Преземи: брошура

Галерија

Парнерски општини: Чешиново-Облешево
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram