Skip to content

Одржливо управување со природните ресурси во микрорегионот Пијанец-Малеш фаза 2-општина Делчево

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2657800

Име на проектот:
„Одржливо управување со природните ресурси во микрорегионот Пијанец-Малеш фаза 2-општина Делчево“

Партнери:
Општина Делчево, Пехчево, Берово, Фармахем

Финансирани од:
SDC

Буџет на проектот во денари:
2.657.800,00 денари

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Делчево, Пехчево, Берово, Фармахем
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram