Skip to content

Изградба на пристапен пат од с. Оризари до манастир Пресвета Богородица – туристичка населба Добра Вода општина Кочани

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

15296671

Име на проектот:
„Изградба на пристапен пат од с. Оризари до манастир Пресвета Богородица – туристичка населба Добра Вода општина Кочани“

Партнери:
Општина Кочани

Финансирани од:
АФПЗРР

Буџет на проектот во денари:
15.296.671,00 денари
Буџет Општина Кочани: 2.333.390,45 денари
Буџет АФПЗРР: 12.963.280,30 денари

Реализиран (Да/Не): 
Во тек на реализација

Галерија

Парнерски општини: Општина Кочани
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram