Skip to content

Партерно уредување околу археолошкиот локалитет Мородвис

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1938550

Име на проектот:
„Партерно уредување околу археолошкиот локалитет Мородвис“

Партнери:
Општина Штип, Фармахем

Финансирани од:
SDC Швајцарија

Буџет на проектот во денари:
1.938.550,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да, реализиран.

Галерија

Парнерски општини: Општина Штип, Фармахем
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram