Skip to content

Осветлување на Лесновските монашки пештери и санација на постоечки пристапни пешачки патеки

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1740733.64

Име на проектот:
„Осветлување на Лесновските монашки пештери и санација на постоечки пристапни пешачки патеки“

Партнери:
Општина Штип, Фармахем

Финансирани од:
SDC Швајцарија

Буџет на проектот во денари:
1.740.733,64 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да, реализиран.

Галерија

Парнерски општини: Општина Штип, Фармахем
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram