Skip to content

Подготовка на материјали за промоција на Источен плански регион како атрактивна дестинација за еко туризам

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

април 9, 2020

Датум на реализација

декември 20, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1376000

Име на проектот:
Подготовка на материјали за промоција на Источен плански регион како атрактивна дестинација за еко туризам

Партнери:
Фармахем

Финансирани од:
Швајцарска агенција за развој и соработка (SDC)

Буџет на проектот во денари:
1.376.000,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram