Skip to content

Промоција на богатството на разликите и зачувување на културно-историското наследство во функција на регионалниот развој”(Реконструкција на Турска бања-општина Виница)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

3410921

Име на проектот:
Промоција  на богатството на разликите и зачувување на културно-историското наследство во функција на регионалниот развој

Партнер:
Виница, Кочани

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во евра:
3.410.921,00

Реализиран (Да/Не):
Да, реализиран.

Галерија

Парнерски општини: Виница, Кочани
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram