Skip to content

Регулација на речно корито на Виничка река – Фаза I

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 4, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

4705000

Име на проектот:
„Регулација на речно корито на Виничка река –Фаза I“

Партнери:
Општина Виница, општина Кочани

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа, Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
4.705.000,00

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Виница, општина Кочани
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram