Skip to content

Реконструкција на постоечка улица 3 во туристичка населба Беровско езеро, општина Берово

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

март 7, 2023

Датум на реализација

октомври 18, 2023

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

МЛС-БРР, Општина Берово

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

4.936.675,00

Галерија

Парнерски општини: Општина Берово, Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram