Skip to content

Изградба на фекална канализација во с. Лесново, општина Пробиштип
(фекална канализација крак 1 и крак 2 и Пречистителна станица)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

март 9, 2022

Датум на реализација

ноември 30, 2022

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

МЛС-БРР, Општина Пробиштип

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

3.119.866,00

Галерија

Парнерски општини: Општина Пробиштип, Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram