Skip to content

Реконструкција на ски лифтовите на Пониква

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

март 30, 2020

Датум на реализација

октомври 31, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

5651492

Име на проектот:
Реконструкција на ски лифтовите на Пониква

Партнери:
општина Кочани

Финансирани од:
Министерството за локална самоуправа и Швајцарската агенција

Буџет на проектот во денари:
5.651.492,00 денари со вклучен ддв

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: општина Кочани
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram