Skip to content

Проект „Здрави деца – сигурна иднина

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

септември 18, 2019

Датум на реализација

октомври 31, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2137909

Име на проектот:
Проект „Здрави деца – сигурна иднина

Партнери:
општина Штип, oпштина Кочани, општина Делчево

Финансирани од:
општина Штип, oпштина Кочани, општина Делчево

Буџет на проектот во денари:
2.137.909,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: општина Штип, oпштина Кочани, општина Делчево
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram