Skip to content

Со младите во заедничка зелена иднина

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

53756621

Име на проектот:
„Со младите во заедничка зелена иднина“

Партнери:
Општина Штип

Финансирани од:
МЛС и Општина Штип

Буџет на проектот во денари:
53.756.621,00 денари
Буџет Општина Штип: 37.792.758,00 денари
Буџет МЛС: 15.963.863,00 денари

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram