Skip to content

Стариот сјај на новата Баргала – Изработка на Урбанистички план вон населено место, за рекреативно едукативен центар “Баргала

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

156000

Име на проектот:
Стариот сјај на новата Баргала

Партнер:
Карбинци, Штип

Финансирани од:
ГИЗ-РЕД

Буџет на проектот во евра:
156.000,00

Галерија

Парнерски општини: Карбинци, Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram