Skip to content

Уредување на Регионален СРЦ БРЕГАЛНИЦА со заштитно и парково зеленило

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2767500

Име на проектот:
Уредување на Регионален СРЦ БРЕГАЛНИЦА со заштитно и парково зеленило

Партнер:
Штип

Финансирани од:
ГИЗ РЕД

Буџет на проектот во денари:
2.767.500,00

Реализиран (Да/Не):
Да, реализиран.

Галерија

Парнерски општини: Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram