Skip to content

Нашето заедничко минато – патека за заедничка иднина

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 12, 2019

Датум на реализација

јули 12, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

34584743

Име на проектот:
Нашето заедничко минато – патека за заедничка иднина

Партнери:
Општина Кочани, Општина Гоце Делчев – Бугарија

Финансирани од:
INTERREG IPA CBC, Министерство за локална самоуправа, Општина Кочани

Буџет на проектот во денари:
34.584.743,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Не

Галерија

Парнерски општини: INTERREG IPA CBC, Министерство за локална самоуправа, Општина Кочани
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram