Skip to content

Изградба на регионален туристичко-научен музеј за ретки минерали

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

септември 11, 2019

Датум на реализација

ноември 30, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

9196040.07

Име на проектот:
Проект Изградба на регионален туристичко-научен музеј за ретки минерали

Партнери:
општина Штип, oпштина Кочани, општина Делчево

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој и ко-финансиран од Општина Пробиштип

Буџет на проектот во денари:
9.196.040,07 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Пробиштип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram