Skip to content

Елаборат за извршени геомеханички истражни работи и лабораториски испитувања на локација предвидена за изградба на потпорни ѕидови на ул. Иван Лола Рибар во Виница

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

320000

Име на проектот:
„Елаборат за извршени геомеханички истражни работи и лабораториски испитувања на локација предвидена за изградба на потпорни ѕидови на ул. Иван Лола Рибар во Виница“

Партнери:
Општина Виница

Финансирани од:
SECO

Буџет на проектот во денари:
320.000,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да, реализиран.

Галерија

Парнерски општини: Општина Виница
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram