Skip to content

Санација на армирано бетонски пропусти, на Видивишка река с. Видовоште

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1148121

Име на проектот:
„Санација на армирано бетонски пропусти, на Видивишка река с. Видовоште“

Партнери:
Општина Зрновци

Финансирани од:
SECO

Буџет на проектот во денари:
1.148.121,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да, реализиран.

Галерија

Парнерски општини: Општина Зрновци
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram