Skip to content

Заштита на животната средина преку изработка на инвестиционо-техничка документација за атмосферски води (Чешиново-Облешево)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

0

Име на проектот:
„Заштита на животната средина преку изработка на инвестиционо-техничка документација за атмосферски води (Чешиново-Облешево)“

Партнери:
Финансирани од:
Буџет на проектот во денари:
Реализиран (Да/Не): 

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram