Skip to content

Електрификација, оградување и поставување на туристичка сигнализација на археолошки локалитет Баргала

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

март 7, 2023

Датум на реализација

август 22, 2023

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

МЛС-БРР, Општина Карбинци

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

6.026.719,00

Галерија

Парнерски општини: Општина Карбинци, Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој, НУ Завод за заштита на спомениците на културата и музеј - Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram