Skip to content

Реконструкција на градски парк – Кочани

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

септември 1, 2022

Датум на реализација

декември 28, 2022

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

МЛС-БРР, Општина Кочани

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

4.204.510,00

Галерија

Парнерски општини: Општина Кочани, Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram