Skip to content

Подобрување на состојбата со каналите за наводнување и одводнување и каскади на Зрновска река

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 10, 2023

Датум на реализација

август 10, 2023

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

МЛС-БРР, Општина Зрновци

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

9.474.207,00

Галерија

Парнерски општини: Општина Зрновци, Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram