Skip to content

Градски пазар во Делчево – отворен и затворен дел (II фаза)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 25, 2022

Датум на реализација

јануари 31, 2023

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

МЛС-БРР, Општина Делчево

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

28.570.655,00

Галерија

Парнерски општини: МЛС-БРР, Општина Делчево
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram