Skip to content

Партерно уредување во склоп на објект „Дом на млади – Штип“

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

септември 1, 2022

Датум на реализација

мај 31, 2023

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

МЛС-БРР, Општина Штип

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

6.622.238,00

Галерија

Парнерски општини: Општина Штип, Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram