Skip to content

Осветлување на дел од магистрален пат А3 кој поминува низ Македонска Каменица

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 13, 2022

Датум на реализација

ноември 30, 2022

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

МЛС-БРР, Општина Македонска Каменица

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

6.313.008,00

Галерија

Парнерски општини: МЛС-БРР, Општина Македонска Каменица, ЈП Државни патишта, Министерство за транспорт и врски
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram