Skip to content

Заштита на животната средина преку изградба на систем за третман на отпадни води

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 26, 2019

Датум на реализација

јули 27, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

15419739.12

Име на проектот:
Проект Заштита на животната средина преку изградба на систем за третман на отпадни води

Партнери:
Општина Чешиново – Облешево

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој и ко-финансиран од Општина Чешиново-Облешево

Буџет на проектот во денари:
15.419.739,72 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Чешиново - Облешево
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram