Skip to content

Партерно уредување на рекреативен центар во туристичка населба Равна река – Општина Пехчево (I и II фаза)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 24, 2023

Датум на реализација

ноември 15, 2023

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

МЛС-БРР, Општина Пехчево

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

12.753.235,00

Галерија

Парнерски општини: МЛС-БРР, Општина Пехчево
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram