Skip to content

Подобра инфраструктура за подобри услуги – Креирање на сообраќајно решение за надминување на сообраќајниот метеж во Источен плански регион

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 14, 2020

Датум на реализација

ноември 30, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

18671875

Име на проектот:
Подобра инфраструктура за подобри услуги – Креирање на сообраќајно решение за надминување на сообраќајниот метеж во Источен плански регион

Партнери:
Општина Штип

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој и ко-финансиран од Општина Штип

Буџет на проектот во денари:
18.671.875,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram