Skip to content

Подобрување на руралната патна инфраструктура преку изградба на пристапни патишта во подрачјата со земјоделска дејност и обработлива површина во ИПР – Зрновци – Чешиново – Облешево (селски патишта)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 1, 2021

Датум на реализација

август 13, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

185171500

Име на проектот:
„Подобрување на руралната патна инфраструктура преку изградба на пристапни патишта во подрачјата со земјоделска дејност и обработлива површина во Источен плански регион“ општините Чешиново – Облешево и Зрновци

Партнери:
Општина Чешиново – Облешево и
Општина Зрновци

Финансирани од:
Министерство за земјоделство шумарство и водостопанство

Буџет на проектот во денари:
1.851.715,00 мкд

Реализиран (Да/Не):
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Чешиново - Облешево, Општина Зрновци
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram